I Dzień

OBIAD

Rosół z makaronem

Mięsa:

  • kotlet schabowy
  • kotlet devolay
  • szaszłyk
  • roladka schabowa
  • pieczarka faszerowana

 

Surówki:

  • buraczki
  • marchewka
  • kapusta pekińska

 

Ziemniaki

Kompot

 

Zimna płyta.


Mięsa pieczone na zimno:

Karczek, schab z kiełbasą, pieczeń z polędwicą, paluszki drobiowe, boczek ze śliwką.

Galaretki

Ryba po grecku

Śledź po japońsku

Sałatki:

  • Jarzynowa
  • Kebabowa
  • Porowa

 

DANIA GORĄCE:

I Filet w szaszłyku + ziemniaki obsmażane + surówka wiosenna

II Karczek meksykański + kluski śląskie + kapusta czerwona

III Barszcz czerwony + krokiet

 

DESER: Tort weselny do kawy

NAPOJE /2,5 L na osobę/:

Coca cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki w dzbankach.

OWOCE

Ciasto na stoły +paczki

Szampan, chleb na powitanie młodej pary

Deser nocny: lody z adwokatem + owoce + bita śmietana

Kawa, herbata bez ograniczeń.

 

CENA do 110 zł za osobę /cena zależna od liczby osób/

Cena dziecka zależna od liczby osób.

Realizacja zamówienia we wskazanym miejscu przez klienta.

udka

W 2012r. firma zdobyła wyróżnienie za "Udka po cygańsku" na IV
Festiwalu Śliwki, Miodu i Sera w Laskowej