I Dzień


OBIAD


Rosół z makaronem

Mięsa:

  • kotlet schabowy
  • kotlet devolay
  • roladka schabowa
  • udko
  • filet nadziewany
  • pieczarka faszerowana

 

Surówki:

  • Buraczki
  • mizeria
  • Kapusta zasmażana

 

Ziemniaki

Kompot

 

Zimna płyta


Mięsa pieczone na zimno:

Karczek, schab z kiełbasą, pieczeń z polędwicą, kurczak z pieczarkami, paluszki drobiowe, boczek ze śliwką.

Galaretki

Ryba po grecku

Śledź rolmops

Sałatki:

  • Jarzynowa
  • Brokułowa
  • Kurczak ze słonecznikiem

 

 

DANIA GORĄCE:


I Filet drobiowy z serem, pieczarkami + frytki + surówka wiosenna

II Szaszłyk + ryż + marchewka na słodko

III Gulasz lub flaczki według życzenia

 

DESER: Tort weselny do kawy

NAPOJE /4 L na osobę/:

Coca cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki w dzbankach.

OWOCE

Ciasto na stoły +paczki

Szampan, chleb na powitanie młodej pary

Deser nocny: lody z adwokatem + owoce + bita śmietana

Kawa, herbata bez ograniczeń.

 

POPRAWINY

OBIAD

I Żurek z jajkiem i kiełbasą lub kapuśniak- do wyboru

II Karczek duszony w sosie własnym + kluski śląskie + kapusta czerwona

 

DANIA GORĄCE


I Eskalopki + sos serowy + dufinki + kapusta pekińska

II Barszcz czerwony + krokiet

Zimna płyta: Zestaw taki sam jak w I DZIEŃ.

CENA do 140 zł za osobę /cena zależna od liczby osób/

Cena dziecka zależna od liczby osób.

Realizacja zamówienia we wskazanym miejscu przez klienta.

 

udka

W 2012r. firma zdobyła wyróżnienie za "Udka po cygańsku" na IV
Festiwalu Śliwki, Miodu i Sera w Laskowej