I Dzień
OBIAD
Rosół z makaronem
Mięsa:
- kotlet schabowy
- kotlet devolay
- żeberko duszone
- szaszłyk
- udko
- pieczarka faszerowana
Surówki:
- buraczki
- seler z rodzynkami
- kapusta biała
Ziemniaki
Kompot
Zimna płyta
Mięsa pieczone na zimno:
Karczek, schab z kiełbasą, pieczeń z polędwicą, kurczak z pieczarkami, paluszki drobiowe, boczek ze śliwką.
Galaretki
Ryba po grecku
Śledź w oleju
Sałatki:
- Jarzynowa
- Brokułowa
- Tortellini
DANIA GORĄCE:
I Udko po cygańsku + ryż + kapusta pekińska
II Karczek meksykański + kluski śląskie + kapusta czerwona
III Gołąbki w sosie pomidorowym lub pieczarkowym według życzenia
DESER: Tort weselny do kawy
NAPOJE /4 L na osobę/:
Coca cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki w dzbankach.
OWOCE
Ciasto na stoły +paczki
Szampan, chleb na powitanie młodej pary
Deser nocny: lody z adwokatem + owoce + bita śmietana
Kawa, herbata bez ograniczeń.
POPRAWINY
OBIAD
I Krem z ptysiami lub kwaśnica z żeberkiem – do wyboru
II Karczek duszony + sos + naleśnik zapiekany + zestaw surówek
DANIA GORĄCE
I Szaszłyk + frytki + surówka wiosenna
II Koperta drobiowa + barszcz
Zimna płyta: Zestaw taki sam jak w I DZIEŃ.
CENA do 140 zł za osobę /cena zależna od liczby osób/
Cena dziecka zależna od liczby osób.
Realizacja zamówienia we wskazanym miejscu przez klienta.